Een dierbare herinnering

Uitvaartfotografie

Waarom uitvaartfotografie

Bij het afscheid van een geliefde wordt er door de nabestaanden vaak gekozen voor een persoonlijke benadering van de uitvaart. Wellicht denk je er niet direct aan om het afscheid professioneel vast te leggen. Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis waardoor er veel aan je voorbij kan gaan. Op de dag van het afscheid zelf leeft men vaak in een roes van verdriet en daarom kan een mooie fotoreportage helpen bij terugkijken op het moment dat je er behoefte aan hebt en bij verwerken van de rouw.

Discreet fotograferen

Als afscheidsfotograaf leg ik de momenten van een uitvaart op een discrete manier vast en blijf ik zo veel mogelijk op de achtergrond. Uiteraard doe ik er alles aan om niet op te vallen.

Een blijvende herinnering

Een mooi en stijlvol boek met foto’s is een waardevolle herinnering voor velen. Voor de directe nabestaanden maar ook voor hen die niet aanwezig konden zijn. Ook voor kinderen die op het moment van afscheid nog erg klein zijn kan het helpen om alles beter te begrijpen.

Fotograferen zonder geluid en zonder flits

Door mijn jarenlange ervaring en door het werken met de nieuwste apparatuur kan ik bij uitvaarten fotograferen zonder het gebruik van een flitser, ook als de lichtomstandigheden wat minder zijn. De camera’s die ik gebruik zijn ook volledig geluidloos.

Mijn persoonlijke motivatie

Al vele jaren fotografeer ik met heel veel plezier bijzondere levensgebeurtenissen zoals bruiloften en jubilea. Het vastleggen van een afscheid van een dierbare is voor mij persoonlijk ook erg mooi en dankbaar werk.

Beschikbaarheid

Wilt u weten of ik beschikbaar ben om een crematie, begrafenis of herdenkingsdienst te fotograferen? Stuur mij een bericht per mail, whatsapp of bel. Stuur bij uw aanvraag, indien mogelijk, ook de tijd en locatie van de uitvaart.  Aanvragen voor uitvaarten worden uiteraard met spoed behandeld.