Passie voor fotografie van sporters

In de afgelopen 10 jaar heb ik een grote passie ontwikkeld voor de fotografie van sporters. Deze fotografie gaat verder dan alleen foto’s van sporters in actie. Fotografie voor, tijdens en na de game of in een mooi uitgelichte setting.

Voor wie ?

Sportportretten ( of sportretten ) zijn er voor iedereen die een sport beoefend met passie, het maakt niet uit welke sport en op welk niveau. Met een sportportret sta jij in het middelpunt met een foto die niet zou misstaan op de cover van een sportmagazine!

Hoe werkt het ?

Samen met de sporter ga ik eerst een intake gesprek aan. Wie ben je, wat is jouw sport en passie en wat zijn je wensen. De intake kan via de telefoon, via zoom, via teams of in de fotostudio in Zoeterwoude. Tijdens de intake bespreken we aan de hand van voorbeelden onder andere de stijl en de locatie van de fotoshoot en maken we een afspraak.

Na de fotoshoot

Enkele dagen na de shoot bekijken we samen, in de studio, op een groot scherm de gemaakte opnamen. Hier maak je de keuze welke foto jij straks groot aan de muur wilt hebben!

SPORTRET FOTOSHOOT
``In the spotlights``

€ 295,=

* intakegesprek
* fotoshoot van ongeveer een uur
* Foto’s in een lage resolutie met logo voor social media
* Een vergroting van 70×105 of adruktegoed
* Binnen een straal 10 km van de fotostudio zijn reiskosten inbegrepen

*een sportret is ook als cadeaubon beschikbaar via de webshop
AANBIEDING !

TEAMSHOOT
SHOOTS VOOR SPORTCLUBS

Voor teams zijn er vele mogelijkheden, op locatie of in de studio. Het is mogelijk alle spelers van een team individueel te laten fotograferen zodat er daarna een groepscompositie gemaakt kan worden. Het grote voordeel daarvan is dat bij veranderingen in het team gedurende een seizoen de groepsfoto makkelijk aangepast kan worden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van jullie wensen maak ik vrijblijvend een prijsopgaaf.