Op kantoor en in de fabriek

Sfeerfotografie bij bedrijven

Sfeerfoto’s bij bedrijven

Van zzp’r tot multinational, van kantoor tot fabriek. U kunt al terecht voor kleine shoot vanaf een uur. Vaak worden dergelijke fotoshoots gedaan in combinatie met profielfoto’s van de medewerkers.

Echte medewerkers

In mijn onderstaande portfolio van sfeerfoto’s bij bedrijven vindt u uitsluitend echte mensen, geen acteurs, geen fotomodellen! Alle personen op de foto’s werken ook daadwerkelijk in het betreffende bedrijf.

Bedrijfsfotografie & sfeerfoto’s

Fotografie van Bemmelen uit Zoeterwoude is al ruim 90 jaar en 3 generaties gespecialiseerd in het maken van commerciële bedrijfsfoto’s. Onze specialiteiten zijn portret- en profielfotografie, interieur- en sfeerfoto’s.

Met een ruime fotostudio midden in de Randstad tussen Amsterdam en Rotterdam, in Zoeterwoude-dorp ( tegen Leiden) bieden we de mogelijk om in eigen huis diverse foto producties te doen. Neem een kijkje in de portfolio voor wat wij maken.

Sfeerfoto’s voor HR

Niet alleen voor potentiele klanten maar ook voor het aantrekken van nieuwe medewerkers zijn sfeerfoto’s erg belangrijk. Bij het zoeken naar een baan neem je uiteraard altijd even een kijkje op de website van het bedrijf waar je gaat solliciteren.

Gebruik je nog steeds stockfoto’s ?

Gebruikt u als sfeerfoto’s nog stockfoto’s op uw website, bedenk dat u hiermee eigenlijk de bezoeker een niet realistisch beeld laat zien van uw bedrijf. Op mijn blog heb ik een artikel geschreven over het effect van stockfoto’s.