, Fotografie Mike van Bemmelen
De nieuwste Sigt van lansigt accountants

Goede samenwerking

Al geruime tijd maak ik in samenwerking met reclameburo Graficelly de foto’s voor het Magazine Sigt voor Accountants kantoor Lansigt. De Sigt is een blad voor en door klanten van Lansigt Accountants. Door de fijne communicatie met zowel mijn klant als met het reclameburo is het iedere keer enorm interessant om de foto’s te mogen maken.

Diversiteit aan klanten

Door mee te werken aan dit blad kom ik bij een enorme diversiteit aan mensen over de vloer, dit keer mocht ik onder andere foto’s maken bij Bertus. Bertus is 1 van de marktleiders in de muziekbusiness. Bertus is onder andere de grootste distributeur van Vinyl, waar ik als groot liefhebber van als een kind in een snoepkast rondliep !

 

Lees hier het hele blad