Profielfoto op blauwe achtergrond
profielfoto met blauwe achtergrond

PROFESSIONALISEER JE LINKEDIN PROFIEL MET EEN KRACHTIGE PROFIELFOTO

Vindt je het lastig om voor de camera te staan of heb je er zelfs een hekel aan? Wellicht kom je wat onzeker of gewoon niet professioneel over op je huidige profielfoto, dan is DIT waarschijnlijk de oplossing.

LAAT EEN PORTRETFOTO MAKEN

Fotograaf Mike van Bemmelen heeft zeer veel ervaring met het fotograferen van mensen in alle soorten en maten.
Laat je tijdens de fotoshoot door hem coachen dan krijg die profielfoto waar jij krachtig, sympathiek en zelfverzekerd op staat. Oftewel, de beste versie van jezelf!

krachtige profielfoto

PROFIELFOTO VOOR SOCIALMEDIA

Uiteraard zijn de gemaakte portretten niet alleen geschikt voor Linkedin. Tijdens een shoot worden verschillende foto’s gemaakt zodat je keuze hebt uit andere portretten voor je Facebook, Twitter, Instagram of je website.

 

Tips voor een mooie profielfoto

Een vaak gehoorde opmerking van mijn klanten, “wit op wit is zeker niet mooi”  of “ik draag vaak zwart maar dat kan zeker niet op een donkere achtergrond” De foto’s op de pagina bewijzen het tegendeel ! Op mijn blog staat een uitgebreid artikel met allerhande tips over do’s en don’ts. Lees hier het artikel

profielfoto voor Linkedin

BEN JE EEN PROFESSIONAL IN JE VAK MET EEN INDRUKWEKKEND PROFIEL, DAN MOET JOUW FOTO DIT OOK ONDERSTREPEN!

Wellicht herken je het, profielen van professionals met een uitgeknipte vakantiefoto, onduidelijk en soms ook niet de meest voordelige foto’s op het profiel. Sommigen hebben zelf een onherkenbare of helemaal geen foto. We weten allemaal hoe belangrijk een goede profielfoto is. Het is immers de eerste indruk die men van je krijgt en die kun je maar 1x maken.

Mike coached model naar de juiste pose

DE BESTE PROFIELFOTO’S DOOR COACHING

Mike onderscheidt zich in zijn portretfotografie mede, door mensen op een positieve manier te coachen en ze daardoor op hun gemak te laten voelen. Alleen zo haal het beste uit de persoon!
Om de mooiste portretten te maken moet je niet alleen een goed fotograaf zijn die het licht en de compositie begrijpt. Je moet vooral mensen aanvoelen en op hun gemak kunnen stellen, alleen dan krijg je de mooiste portretfoto’s. Zie ook mijn blogpost De beste profielfoto of portretfoto
Wil je meer informatie, stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

FOTOSTUDIO OF LOCATIE FOTOSHOOTS

De fotoshoots kunnen plaatsvinden in onze professionele fotostudio in Zoeterwoude onder de rook van Leiden, tussen Den Haag en Rotterdam vlak bij afslag 7 aan de A4.. Hier hebben we een zeer mooi fotostudio, speciaal ingericht om een groepsfoto of een zakelijke portretfoto te laten maken.
Uiteraard is het ook mogelijk om een studio op te bouwen op locatie. Dit laatste is meestal het geval bij bedrijven waar meerdere mensen achter elkaar op de foto gaan of waarbij het lastig is iedereen naar de studio te verplaatsen. Met onze mobiele fotostudio is het ook geen enkel probleem om ook op locatie een mooie profielfoto te maken.

Meer halen uit Linkedin

Uit je linkedinprofiel is nog zoveel meer te halen. Uiteraard is je foto enorm belangrijk voor je de eerste indruk maar de opbouw van je profiel en de inhoud zijn, vooral voor de ranking in Google, nog belangrijker. Mijn profiel heb ik enorm kunnen verbeteren door de onlinecursus van de Omzetcoach. 

ZILVER

profielfotopakket studio
125,= exclusief 21% btw
  • 1 kledingwissel
  • 1 achtergrondwissel
  • 3 bewerkte digitale bestanden
Populair