raad van bestuur foto, Fotografie Mike van Bemmelen
Henk Gerla, lid Raad van bestuur Zorg en Zekerheid

Portretfoto’s van bestuurder

Onlangs werd mij gevraagd portretfoto’s te maken van 1 leden van de raad van bestuur van Zorg en Zekerheid. De verzekeraar Zorg en zekerheid heeft ziektepreventie, mede door sport, hoog in het vaandel staan. Sport is voor mij ook belangrijk en ik fotografeer graag sporters. Bij (mannelijke) bestuurders krijg ik eigenlijk altijd heren in pak voor de camera. Na een kort telefoongesprek heb ik mijn “model” gelukkig kunnen overtuigen dat een sportieve foto een veel leukere indruk achterlaat dan een foto in pak.

Foto in pak

Het 1 hoeft het ander niet uit te sluiten, zodoende heb ik ook nog een aantal foto’s in pak gemaakt. Blij was ik dat de sportieve foto geplaatst is !

raad van bestuur foto, Fotografie Mike van Bemmelen
Henk Gerla, zorg en zekerheid

Op zoek naar stijlvolle portretten en originele ideeën, neem een kijkje in de portfolio bij bedrijfsportretten