Onderschat nooit het belang van een goede profielfoto !

profielfotografie


profielfoto’s voor bedrijven

profielfoto in kantooromgeving
zwart-wit portret
bedrijfsfotografie portretten
De beste profielfoto krijg je door goede coaching!

profielfoto's en coaching


Mike onderscheidt zich in zijn portretfotografie mede, door mensen op een positieve manier te coachen en ze daardoor op hun gemak te laten voelen. Alleen zo haal het beste uit de persoon!

Om de mooiste portretten te maken moet je niet alleen een goed fotograaf zijn die het licht en de compositie begrijpt. Je moet vooral mensen aanvoelen en op hun gemak kunnen stellen, alleen dan krijg je de mooiste portretfoto’s. Zie ook mijn blogpost “De beste profielfoto of portretfoto”

Wil je meer informatie, stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

mooie profielfoto voor linkedin op witte achtergrond

Onze fotostudio en locatie fotoshoots

De fotoshoots kunnen plaatsvinden in onze professionele fotostudio in Zoeterwoude onder de rook van Leiden, tussen Den Haag en Rotterdam vlak bij afslag 7 aan de A4.. Hier hebben we een zeer mooi fotostudio, speciaal ingericht om een groepsfoto of een zakelijke portretfoto te laten maken.

Uiteraard is het ook mogelijk om een studio op te bouwen op locatie. Dit laatste is meestal het geval bij bedrijven waar meerdere mensen achter elkaar op de foto gaan of waarbij het lastig is iedereen naar de studio te verplaatsen. Met onze mobiele fotostudio is het ook geen enkel probleem om ook op locatie een mooie profielfoto te maken.