Direct klaar
Pasfoto's laten maken ?

Waar ?

U kunt bij ons terecht voor foto’s voor officiële documenten zoals paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs. De fotostudio is gevestigd aan het dorpsplein in Zoeterwoude, adres:Dorpsstraat 14 

Komt u met de auto? Parkeren is gratis, maar zet uw auto altijd in een parkeervak want er is hier een strenge controle op door de gemeente.

Pasfoto’s op afspraak.

Een groot deel van mijn werk bestaat uit het maken van bedrijfsfoto’s en bedrijfsfilms, niet alleen in de studio maar door heel het land. Hierdoor is er niet altijd iemand in de studio beschikbaar om foto’s van u te maken. U kunt hiervoor een afspraak maken ( per whatsapp) en meestal kunt u dezelfde of de volgende dag terecht.

Pasfoto’s zonder afspraak.

Als de espressobar van de fotostudio open is kunt u ZONDER afspraak terecht. De espressobar is open als het terras buiten staat of als het bord buiten staat met “Koffie + pasfoto’s”

Met acceptatie garantie!

De pasfoto’s worden uiteraard gemaakt volgens de officiële richtlijnen zoals vermeld op de website van de rijksoverheid. Worden uw pasfoto’s niet geaccepteerd dan maken wij deze kosteloos over! De prijs van een setje van 6 pasfoto’s is € 12,50.

Op zoek naar mooie portretfoto’s?

Foto’s voor officiële documenten worden gemaakt volgens zeer strenge richtlijnen van de overheid. Hierdoor is er geen speelruimte voor enige creativiteit. Bent u op zoek naar bijzondere portretfoto’s of profielfoto’s ? Kijk dan even op de pagina over portretfotografie