Pasfoto’s laten maken voor je paspoort, ID-kaart of rijbewijs

Voor pasfoto’s voor officiële documenten als een rijbewijs, paspoort of ID-kaart kunt u terecht in de fotostudio in Zoeterwoude op Dorpsstraat 14. Ik zorg, dat de foto’s voldoen aan de wettelijke richtlijnen, die vermeld staan op de website van de rijksoverheid. 

P.S.: Parkeren is gratis als je de auto parkeert in een parkeervak. De gemeente controleert streng.

Pasfoto’s met en zonder afspraak

Als de espressobar van de fotostudio open is, kun je zonder afspraak pasfoto’s laten maken. Je ziet dat de espressobar open is als het buitenterras is ingericht en het bord ‘Koffie + pasfoto’s’ erbij staat.

Is de espressobar gesloten, dan is de kans groot dat ik elders foto’s aan het maken ben. Een afspraak maken is echter eenvoudig via WhatsApp. Meestal kun je dezelfde of de volgende dag al terecht voor pasfoto’s.

Een set van 6 pasfoto’s is 12,50 euro.

Met acceptatie garantie!

Alle pasfoto’s worden gemaakt volgens de officiële richtlijnen. Worden uw pasfoto’s niet geaccepteerd door de overheid dan maak ik ze kosteloos over !

Op zoek naar mooie portret- of profielfoto’s?

Een pasfoto zet je niet op je schoorsteenmantel. Of op de website en je socialmediaprofiel. Deze foto is immers bedoeld voor officiële documenten en daardoor volgens zeer strenge richtlijnen van de overheid. Dat maakt een pasfoto weinig creatief en stijfjes. Ben jij op zoek naar bijzondere portretfoto’s of profielfoto’s? Informatie en inspiratie vind je op de pagina Portretfotografie.