Pasfoto’s laten maken voor je paspoort, ID-kaart of rijbewijs

Voor pasfoto’s voor officiële documenten zoals een rijbewijs, paspoort of ID-kaart kunt terecht in de fotostudio in Zoeterwoude op Dorpsstraat 14. Ik zorg, dat de foto’s voldoen aan de wettelijke richtlijnen, die vermeld staan op de website van de rijksoverheid.

Pasfoto’s alleen op aangegeven tijden.

In de onderstaande kalender kunt u zien wanneer u terecht kunt voor pasfoto’s. Vanwege de vele foto- en filmopdrachten ben ik vaak onderweg of heb andere afspraken. Daarom is het niet mogelijk om buiten de aangegeven tijden pasfoto’s te laten maken. Alle andere fotoshoots gaan WEL op afspraak.

pasfoto's

Een set van 6 pasfoto’s is 12,50 euro.

Met acceptatie garantie!

Alle pasfoto’s worden gemaakt volgens de officiële richtlijnen. Worden uw pasfoto’s niet geaccepteerd door de overheid dan maak ik ze kosteloos over !

Op zoek naar mooie portret- of profielfoto’s?

Een pasfoto zet je niet op je schoorsteenmantel. Of op de website en je socialmediaprofiel. Deze foto is immers bedoeld voor officiële documenten en daardoor volgens zeer strenge richtlijnen van de overheid. Dat maakt een pasfoto weinig creatief en stijfjes. Ben jij op zoek naar bijzondere portretfoto’s of profielfoto’s? Informatie en inspiratie vind je op de pagina Portretfotografie.