aanbevelingen / reviews


Degene die het beste kunnen vertellen wie ik ben, wat ik doen en hoe mijn klanten mij ervaren zijn mijn klanten zelf. Hieronder vind u en aantal reacties van klanten. De klantreacties zijn geplaatst op Linkedin.

Mike van Bemmelen verzorgt de fotografie voor Certus Groep. Mike heeft portretfoto’s, architectuurfoto’s en groepsfoto’s voor onze organisatie gemaakt op locatie. Wij zijn zeer te spreken over de hoogwaardige kwaliteit van de afbeeldingen. Mike is iemand die de wensen van zijn opdrachtgevers verstaat en vertaald naar creatieve oplossingen. Hij zorgt met zijn aangename persoonlijkheid voor een prettige sfeer tijdens de fotosessies.

Elwin Spoel
Algemeen Directeur
-
Mike heeft voor Economie071 alle bestuurders van onze samenwerking gefotografeerd. Het zijn stuk voor stuk prachtige foto’s geworden, waar ook de bestuurders zelf heel erg blij mee zijn. Zij gaven aan dat de rustige werkwijze van Mike hen heel erg op hun gemak stelde. Dat is goed terug te zien. Knap werk! Dank voor de fijne samenwerking.

Joke Busschot Timmer
Senior Communicatie Adviseur
-
Economie071
Het gerechtshof Den Haag heeft op donderdag 24 november 2016 een ‘live Mobiliteitsplein’ gehouden. Eén onderdeel daarvan was dat deelnemers de gelegenheid hebben gekregen om een professionele foto te laten maken voor op het cv of voor bijvoorbeeld LinkedIn. Mike heeft daar in korte tijd heel veel deelnemers op de foto gezet. Van iedereen die zijn of haar foto’s heeft ontvangen heb ik alleen maar blije en positieve reacties gehad. Complimenten voor Mike!

Martina Dudink
Sr. HR Adviseur
-
Gerechtshof Den Haag
Mike heeft al veel projecten voor ons vastgelegd. Bij een evenement is het belangrijk dat de juiste momenten op de foto staan maar ook de mensen in ludieke, unieke en ongedwongen situaties. Daar is Mike een kei in. Daarnaast is het een prettig mens om mee te werken zowel voor ons als opdrachtgever maar ook voor onze klanten. Op naar mooie opdrachten in 2016! En…..de serie van mijn zoon Freek is nog steeds prachtig om te zien!

Trudy Kwik
Directrice Kwik Events
-
Fantastisch in zijn werk. Creatief en bevlogen. Ook nu een prachtige profielfoto gemaakt. Mike kan ik van harte aanbevelen voor bedrijven, maar ook priveaangelegenheden.

Marianne den Breejen
Kinderarts
-
Mike heeft voor Wauben Productie BV foto’s van zowel de medewerkers als het bedrijfspand gemaakt. We zijn ontzettend blij met het resultaat en hebben alle foto’s verwerkt op onze website. Dankzij de foto’s heeft onze website onder andere een professionele uitstraling gekregen. Nogmaals bedankt!

Cheyenne Wauben
Prject manager
-
Mike is een Top fotograaf en mens. Of het nu de reportage is die hij zakelijk meermaals heeft gemaakt of prive van onze kinderen alles is even geweldig. Mike heeft mijn zakenvrouw van het jaar uitreiking gefotografeerd, ontbijt met Koningin Maxima en diverse congressen en bedrijfs fotografie. Mike past zich aan onder iedere omstandigheid. Onzichtbaar bij de gelegenheid maar met geweldig resultaat na afloop. Ik weet wanneer Mike erbij is, komt het qua mooie foto’s in ieder geval altijd goed!

Esther Raats Coster
Toezichthouder en investeerder met uitgebreide complexe MKB ervaring.
Mike is een meester – nee, een koning – in zijn fotografie. Echt waar. Elke foto van hem is een plaatje: nooit een ‘gewone’ foto, maar een kunstwerkje waarin hij kans ziet het normale steeds weer bijzonder te maken. Zijn foto’s zijn haarscherp én toch intiem, pakken het moment, komen dichtbij, raken en ontroeren je. En Mike is bovendien een ontzettende sympathieke vent die – niet onbelangrijk voor een fotograaf – mensen en situaties heel goed aanvoelt en bijna onzichtbaar zijn fantastische werk verricht.

Rob Bertels
Partner of Holland Consulting Group
Mike van Bemmelen heeft een aantal jaren geleden onze kinderen pakkend en verassend gefotografeerd toen ze op de basisschool zaten. Nu ze beiden op de middelbare school zitten en ouder zijn heeft hij een tweede serie gemaakt. Rob en ik zijn zo blij met die mooie foto’s; we hebben prachtige afdrukken thuis, en op ons werk. Hij legt het juiste moment vast, zijn stijl spreekt ons aan. De beelden kloppen met het gevoel dat we erbij hebben; onze kinderen samen gefotografeerd in een bijzondere periode van hun leven… Vakwerk!

Leontine Andela
Tandarts
-
Tandheelkunde praktijk Rhynenburch
Mike maakte foto's van mij in een meer vrije- tijd-achtige setting. Hij stelde zelf de locatie voor en dat paste perfect bij mij die dag. Daardoor en door zijn afstemming op mij voelde ik me zeer op mijn gemak tijdens de shoot. Mike heeft de gave om je écht te zien, de juiste lichtinval te zien en dan de perfecte foto's te maken. Hij gaat met je in gesprek en ondertussen maakt hij foto's waardoor de beelden naturel overkomen. Zijn enthousiasme werkte heel inspirerend. Ik kan Mike aan iedereen, ook mensen die wat andersoortige profiel- of bedrijfsfoto's willen, van harte aanbevelen!

Leni Minderhout
Sparringpartner / coach
-
De fotocursus van Mike van Bemmelen was een leuke en leerzame cursus. De cursus begon met een stuk theorie over de camera die goed aansloot bij mijn kennis op dat moment. Daarna gingen we de theorie in praktijk brengen op een bijzondere plek in Zoeterwoude. We hadden al heel snel mooie foto's gemaakt! Ik ben blij dat ik deze cursus heb gedaan, en zit er nu ook over na te denken om de gevorderde cursus te gaan doen.

Marlou Muusse
Fysiotherapeut
Zaterdag 13 januari basis cursus fotografie gedaan! Het was een gezellige en leerzame dag! Ik had mijn camera altijd op automatische stand staan, maar ik heb nu ook geleerd hoe te werken met sluitertijd, diafragma en iso-waarde. Het was zeer de moeite waard en een aanrader voor iedere amateur fotograaf.

Monique Joubij
Directeur
-
Chair Care
Ik kan Mike aan iedereen aanbevelen. Hij snapt wat je wilt, stelt je op je gemak, en natuurlijk het allerbelangrijkst: hij maakt prachtige foto's. Dank Mike!

Floor Hilgers
Independent Professional Training & Coaching Professional
-
Floor Advies en Coaching