Hybride trouwreportages

29 januari 2022

Jullie zijn voornemens om te gaan trouwen en op zoek naar een leuk idee om deze grote dag op een sfeervolle en originele manier vast te laten leggen. Wellicht is de hybride reportage van jullie bruiloft dan iets voor jullie !

Wat is een hybride trouwreportage.

Een hybride trouwreportage is een sfeervol verslag van jullie bruiloft dmv een combinatie van fotografie EN film. De focus ligt hierbij op de fotografie maar tussendoor worden er ook korte stukjes film gemaakt. Door deze combinatie wordt jullie trouwdag veel dynamischer en sfeervoller vastgelegd dan met alleen fotografie. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van reportages met alleen fotografie van en hybride trouwreportages.

Voor wie ?

De hybride trouwreportage is bedoeld voor bruidsparen die op zoek zijn naar een origineel verslag van hun bruiloft. Voor stellen die ook graag bewegende beelden willen hebben van de dag maar ook de mogelijkheid willen hebben om een mooi fotoalbum of een gallerybox te laten maken. Twijfel of jullie de bruiloft willen laten filmen of fotograferen of hebben jullie er geen zin in om naast de fotograaf ook de hele dag een videograaf om jullie heen te hebben dan is dit wellicht DE oplossing.

Voor wie niet ?

Een complete film maken van een bruiloft zonder iets te missen is een intensieve klus waar je als filmmaker alle aandacht voor nodig hebt. Willen jullie echt een uitgebreid filmverslag van jullie bruiloft met alle details van de dag, speeches etc dan is een professionele videograaf een beter idee.

Meer informatie

Willen jullie meer informatie ? Kom dan een keer geheel vrijblijvend kennis maken in mijn fotostudio in Zoeterwoude. Tijdens een informeel gesprek laat ik jullie alle mogelijkheden zien en aan de hand van jullie wensen maak ik, geheel vrijblijvend, een offerte op maat. Een informatie afspraak kunnen jullie zelf maken in de online agenda.

 

Maak hier een afspraak voor een kennismakingsgesprek en vrijblijvende prijsopgaaf.

Mike Van Bemmelen

fotograaf & filmmaker