zwangerschapfoto

zwangerschap dikke buik
zwangere foto dikke buik
zwangerschapsfoto

Een mooie buikfoto, het kan maar even


  Een leuk idee om met je mooie dikke zwangere buik, voordat deze verdwenen is, een zwangerschapsfoto te laten maken! Een goede periode is rond week 30 – 38 dan is je buik meestal mooi rond, maar als je twijfelt kun je altijd even een foto van jezelf sturen zodat we mee kunnen kijken.

Idee voor geboortekaartje


  Ongedwongen buikfotografie voor in het geboortekaartje of voor een mooie foto aan de muur. Hierin kunnen we je uiteraard ook helpen en adviseren.

zwangerschapsfoto als kado


  Een mooi kado om te krijgen van je ouders, opa’s en oma’s maar ook mooi om jezelf een herinnering kado te doen. De fotosessie kan plaatsvinden bij je thuis, op locatie of bij ons in de studio. In de webwinkel verkopen we ook complete fotoshoots!

zwangerschapsfoto tips


  Draag geen strakke kleding op weg naar de studio. Dit laat vaak afdrukken achter op je huid. Neem extra kledingstukken mee naar de shoot, in de voorbeelden zie veel variaties van stoer tot romantisch, van geheel gekleed tot naakt.  Je mag helemaal zelf aangeven wat je wilt. Een combinatie is ook mogelijk.

fotostudio


  Onze studio is gevestigd in Zoeterwoude – dorp aan de Dorpsstraat 14, afslag 7 van de A4. De studio ligt op slechts 5 minuten van Leiden en 10 van Zoetermeer en op nog geen 20 minuten van Den Haag. We hebben ruim voldoende gratis parkeerplaatsen rondom onze fotostudio.