Kies het juiste fotoformaat voor aan de muur

Foto's geselecteerd en nu ?

Onlangs hebben jullie foto’s laten maken en wellicht is er al een voorselectie, dan is het nu tijd voor de volgende stap: Natuurlijk willen jullie dat het fotografisch kunstwerk straks een mooie plek krijgt in het interieur.

Ook is er keus uit vele materialen waarop foto’s afgedrukt kunnen zoals bijvoorbeeld. plexiglas, hout, metaal, canvas beton diverse doeken en zelfs geluiddemp. panelen. Tijdens uw bezoek aan de studio laten we u de diverse mogelijkheden hiervan zien.

KIEZEN VAN EEN FORMAAT

Het kiezen van het juiste formaat is voor veel mensen lastig. Om dit te vereenvoudigen, hebben we de mogelijkheid om met foto’s van jullie eigen interieur het eindesultaat aan de muur te laten zien.

Allereerst hebben we een interieurfoto nodig van de plek waar het kunstwerk straks komt te hangen. Haal voorwerpen die het zicht op de muur beperken weg en plaats een A4tje op de plek waar het kunstwerk moet komen. Dit A4tje hebben we straks nodig om de foto te ijken.

 

KIEZEN VAN EEN FOTOLIJST.

Een mooie lijst uitkiezen om het geheel af te maken wordt op deze manier ook stukken makkelijker. Wij hebbenkeus uit meer dan 1000 verschillende fotolijsten. Twijfel je nog over de juiste plek in huis of wil je meerdere foto’s naast elkaar aan de muur, ook dat is geen probleem, stuur in dat geval meerdere foto’s. Heb je nog vragen, bel of stuur even een berichtje. Tot ziens in de studio !

HOE MAAK IK DE INTERIEURFOTO ?

Maak een foto recht op de muur en probeer bij het maken ook een stuk vloer en plafond mee te fotograferen. Maak de foto bij voorkeur met daglicht en vermijdt het gebruik van een flitser. Ga je verder van de muur staan dan heb je straks een beter totaalbeeld.

FOTO UPLOADEN

Upload deze foto bij voorkeur via wetransfer via deze link Neem daaran telefonisch contact op om een afspraak te maken in de studio. Tijdens jullie bezoek laat ik zien hoe de foto er in verschillende formaten op de betreffende plek uit zal zien, op die manier is het veel makkelijker om de juiste keuze te maken.