Fotoalbums

Foto’s in een mooi en stijlvol fotoalbum

Een fotoalbum met uw dierbare herinnering is een prachtig aandenken. Een  fotoalbum geeft je een kijkje terug in de tijd en helpt je de herinneringen levend te houden. Een mooi tastbaar album heeft veel meer waarde dan wat foto’s op een usb stick. Wij kunnen uw helpen uw foto’s op een stijlvolle manier in een album te krijgen zodat u hier nog vele jaren plezier van heeft.

Hoge kwaliteit

Uiteraard werken we uitsluitend met de hoogste kwaliteit fotoalbums, of u nu kiest voor een draadgewonden gedrukt boek of voor een vlakliggend album. Alle boeken gaan gegarandeerd vele tientallen jaren mee mits met beleid behandeld.

Vlakliggende of gebonden albums

We maken onderscheid tussen 2 verschillende soorten boeken, Daarbij is het ene boek niet “mooier” dan het andere. Het verschil zit in de binding van de rug, de dikte van het papier en het soort papier. Van beide boeken is er een voorbeeld in de studio in Zoeterwoude aanwezig zodat u het verschil kunt zien en voelen. Uiteraard geven we graag advies wat voor uw foto’s de beste optie is.

Fotoalbums voor verschillende gelegenheden

Fotoalbums kunt u bij ons laten maken voor vele verschillende gelegenheden zoals huwelijken en jubilea maar ook van een uitvaart kunnen we een mooi sfeervol album maken.