familiefoto's

kamer met een familiefoto aan de muur

Het allermooiste kado!

Ben je op zoek naar een origineel kado voor je ouders, je schoonouders of je partner ? Eén van de meeste waardevolle geschenken is een mooi familieportret. Het allerliefst een familiefoto in de stijl, het materiaal en het formaat dat het beste past bij de gelukkige ontvanger!

fotoformaat

Het kiezen van het formaat van de foto is voor velen lastig, niet bij ons ! voordat de foto daadwerkelijk wordt geproduceerd kunnen we het eindresultaat, door middel van Virtual Reality, bij jullie aan de muur in jullie eigen huiskamer laten zien. Voor uitleg zie mijn blogbericht

fotomateriaal

Er is veel meer mogelijk dan een familiefoto op papier of canvas. Zo hebben we de onder andere keuze uit diverse doekmaterialen, plexiglas en geborsteld metaal of sticker maar een foto afgedrukt op akoestische materialen die geluid absorberen behoren ook tot de mogelijkheden.

fotolijst

Zoekt u een mooie lijst om het geheel compleet te maken ? Ook hier voor kunt u bij ons terecht. Van smalle eenvoudige lijstjes tot zware baroklijsten. Met meer dan 1000 verschillende soorten is er altijd wel een lijst voor jullie foto te vinden.

kleur en stijl

Blader door deze pagina en de portfolio en je zult zien dat er meerdere stijlen van kleding en fotografie mogelijk zijn. Als het enigszins mogelijk is, is het natuurlijk geweldig als je de stijl kan aanpassen aan het interieur waar de foto straks komt te hangen. Dit begint met kledingkeuze.

Kledingkeuze

1 van de meest gestelde vragen is “wat moeten we aantrekken ook de foto” Het komt het eindresultaat altijd ten goede als men de kledingstijl en -kleur op elkaar afstemt. Enige tijd geleden heb ik hier een blog over geschreven.

waarom studiofoto's?

Zowel in de studio als buiten kun je de leukste familiefoto’s maken. Bij grote groepen, met name met kleine kinderen heeft de studio wel een aantal voordelen.

  • in de winter is het lekker warm
  • in de zomer lekker koel
  • nooit regen !
  • achtergrond is leeg  en rustig 
  • geen last van knijpende ogen door de zon
  • licht volledig onder controle
familiefoto op een slaapkamer
gezinsfoto in de studio
familiefoto met auto in de stal
gezinsfoto in de studio
gezinsfoto-strandtent
familiefoto in de studio
gezinsfoto buiten in de tuin
familiefoto zwart-wit