Eventfotografie

Eventfotografie

Van de fotografie van Mega events tot kleine intieme feestjes

u organiseert een feest ?

U organiseert een feestje en u wilt hier graag een mooi beeldverslag van hebben, dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere de fotografie van bedrijfsfeesten, diners, concerten uitvaarten, bruiloften, verjaardagen en congressen. Door mijn jarenlange ervaring met eventfotografie in zowel de zakelijke als particuliere markt heb ik mij hier in weten te specialiseren.

LOSSE FOTO’S OF ALBUM ?

Alle geleverde foto’s worden, voor een optimaal resultaat, handmatig gecorrigeerd. Als eindproduct heeft u daarna de keus om de foto’s alleen digitaal te ontvangen maar er zijn ook andere mogelijkheden. Wilt u een tastbare herinnering aan het event dan is het een goed idee om een mooi fotoboek te laten maken. Met een fotoboek van uw evenement heeft u een blijvende en tastbare herinnering. Fotoboeken zijn er in alle soorten en maten. We hebben de keus uit een enorme collectie. De boeken gaan van klassiek tot ultramodern en kunnen worden geleverd in uw bedrijfskleuren en met logo.

Een multimediaclip behoort ook tot de mogelijkheden. Een multimedia videoclip is een clip waarbij fotogra!e en video elkaar afwisselen.

Onopvallend fotograferen

Als fotograaf hoor je niet op te vallen tijdens een event. Dit bereik je o.a. door gepaste kleding en door te fotograferen zonder geluid. Door onopvallend aanwezig te zijn maak je meestal de mooiste foto’s. Met name bij events zoals klassieke concerten, begrafenissen en lezingen is geluidloos fotograferen essentieel. Met de moderne apparatuur kun je in de meeste gevallen je geluid uitschakelen. In opdracht van de Leidse Schouwburg heb ik een lezing gefotografeerd van Anton Corbijn. Tijdens dit event was het muisstil in de zaal, daarom was het gebruik van een geluidloze camera een must!