eventfotografie

Diner in de Pieterskerk

Eventfotografie

U bent op zoek naar een mooi beeldverslag van uw event, neem dan een kijkje in de portfolio. U kunt bij ons terecht voor onder andere de fotografie van bedrijfsfeesten, diners, concerten uitvaarten, bruiloften en congressen. Door mijn jarenlange ervaring met eventfotografie in zowel de zakelijke als particuliere markt heb ik mij hier in weten te specialiseren.


Vraag een offerte aan voor eventfotografie

offerte aanvragen
eventfotografie tijdens een concert

Losse foto’s of een album ?

Alle geleverde foto’s worden, voor een optimaal resultaat, handmatig gecorrigeerd. Als eindproduct heeft u daarna de keus om de foto’s alleen digitaal te ontvangen maar er zijn ook andere mogelijkheden.

Wilt u een tastbare herinnering aan het event dan is het een goed idee om een mooi fotoboek te laten maken. Met een fotoboek van uw evenement heeft u een blijvende en tastbare herinnering. Fotoboeken zijn er in alle soorten en maten. We hebben de keus uit een enorme collectie. De boeken gaan van klassiek tot ultramodern en kunnen worden geleverd in uw bedrijfskleuren en met logo.

Een multimediaclip behoort ook tot de mogelijkheden. Een multimedia videoclip is een clip waarbij fotografie en video elkaar afwisselen.


fotografie van een sponsorevent

voor meer eventfoto's en ander werk:

naar de portfolio
fotografie van een lezing van Anton Corbijn

Een fotograaf op een event mag niet opvallen

Als fotograaf hoor je niet op te vallen tijdens een event. Dit bereik je o.a. door gepaste kleding en door te fotograferen zonder geluid. Door onopvallend aanwezig te zijn maak je meestal de mooiste foto’s.

Met name bij events zoals klassieke concerten, begrafenissen en lezingen is geluidloos fotograferen essentieel. Met de moderne apparatuur kun je in de meeste gevallen je geluid uitschakelen.

Deze foto heb ik gemaakt tijdens een lezing van Anton Corbijn. Het was muisstil in de zaal, een geluidloze camera was hier een must!


balletuitvoering tijdens een gala

voor meer eventfoto's en ander werk:

naar de portfolio