Maak uw website aantrekkelijk met echte sfeerfoto's in plaats van stockfoto's.

Wilt u op de website of in social media door laten zien hoe aantrekkelijk uw bedrijf is, niet alleen voor potentiële klanten maar ook voor toekomstige collega’s ? Goede portretfoto’s maar vooral mooie sfeerfoto’s zijn dan essentieel. Wervend beeldmateriaal van mensen die lol hebben met elkaar. Collega’s die samen lunchen, samen werken en samen ontspannen. Dergelijke sfeerfoto’s geven een extra stukje inzicht in uw bedrijf.

sfeerfoto, Fotografie Mike van Bemmelen

 

medewerkers van Rembrandt in vergadering op kantoor.

Stockfotografie is nep.

Het is heel makkelijk om wat stockfoto’s te kopen en daarmee uw website te vullen maar eigenlijk houdt u hiermee uw bezoekers voor de gek. Een potentiële klant of eventuele nieuwe collega prikt hier zo door heen. Als organisatie wil je foto’s die echt zijn, sfeerfoto’s die bij het bedrijf passen met echte mensen.

Stockfoto’s worden ook door anderen gebruikt.

Een ander groot nadeel van stockfoto’s is dat de kans groot is dat concurrerende bedrijven dezelfde foto’s gebruiken. Bij het gebruik van echte foto’s met echte werknemers heb je dit probleem niet. 

Nog niet overtuigd dat stockfoto’s eigenlijk niet meer kunnen ? Lees dit artikel een op Frankwatching, de meest toonaangevende website op het gebied van on- en offline marketing.

Fotografie voor HR

Potentiele nieuwe werknemers zullen altijd de website van een bedrijf bezoeken voor ze besluiten te solliciteren. Uiteraard is het belangrijk dat ze een goed beeld krijgen van de sfeer en de mensen in het bedrijf. Betrek bij een fotoshoot in uw bedrijf daarom ook personeelszaken voor additionele sfeerfoto’s.

Sfeerfoto van medewerkers die gezellig samen lunchen

 

Samen aan de lunch bij Lynx in Amsterdam

sfeerfoto op de Universiteit van Amsterdam PTHU

 

interieur / sfeerfoto op de UVA. vanwege privacy is de foto zo gemaakt dat de personen niet herkenbaar zijn.

sfeerfoto's op kantoor

 

Sfeerfoto op kantoor bij Aviva

Bent u op zoek naar mooie sfeerfoto’s voor werving van personeel, voor social media of om uw website aan te kleden? Neem geheel vrijblijvend contact op.

071-5801353