Bruiloft van Kevin en Eva in Leiden

Home / blog / Bruiloft van Kevin en Eva in Leiden

De Bruiloft van Kevin en Eva in Leiden, een geweldig leuk en enthousiast stel. Tijdens onze voorbesprekingen hadden we direct het gevoel op 1 lijn te zitten. Het aanstaand bruidspaar wilde geen “Traditionele” trouwfoto’s maar meer een journalistieke stijl.

De Fotoshoot

Als locatie voor de trouwfoto’s hebben we in overleg gekozen voor de binnenstad van Leiden. De prachtige straatjes en grachten zijn bij uitstek geschikt voor een shoot van een bruiloft ! Tijdens een korte wandeling langs onder andere de Nieuwe Rijn en een stop voor een kop koffie op het terras van Cafe van Engelen hebben we met elkaar een prachtige fotoserie kunnen maken.

De huwelijksvoltrekking

Na het maken van de fotoshoot van het bruidspaar samen kwamen we aan in “La France” in Oegstgeest voor de huwelijksvoltrekking. In een prachtige sfeervolle serre, omgebouwd tot trouwlocatie werd het huwelijk voltrokken en de bruidstaart aangesneden.

Slideshow van de bruiloft

Naast het maken van een mooi trouwalbum verzorg ik ook een korte online slideshow.  Een geweldige manier voor het bruidspaar en de gasten om na te genieten van een mooie bruiloft!