fotografie Bruiloften

Een slideshow met een overzicht van de dag zegt meer dan een paar sfeerbeelden. Om een indruk te krijgen hoe ik een trouwdag vastleg heb ik een paar slideshows geplaatst van bruiloften waar ik de fotografie voor heb verzorgd.

Frank & Beatrice

Video afspelen

Kevin & Eva

De bruiloft van Eva en Kevin, een super spontaan stel waarmee we erg veel lol hebben gehad. Een deel van de trouwfoto’s zijn gemaakt op straat in de binnenstad van Leiden. De huwelijksvoltrekking vond plaats in het stadhuis van leiden.

Video afspelen

Jan & Katinka

De bruiloft van Jan en katinka was een geweldige dag met veel variaties aan locaties en weertypen. Een prachtige bruiloft waarbij alles klopte. De huwelijksvoltrekking was in het Stadhuis van leiden en in de kerk van Zoeterwoude dorp, pal tegenover mijn studio ! Een dag met veel mooie emotie die ik sfeervol vast heb kunnen leggen.

Video afspelen

Frans & Elise

Frans en Elise zijn, net als ik, echte watersporters. We hebben de fotoreportage deels gemaakt in een zeilboot op de kagerplassen en deels in de binnenstad van Leiden. Zelfs toen het daar ging regenen hebben we prachtige intieme foto’s kunnen maken. De huwelijksvoltrekking vond plaats op de kaagsocieteit, een prachtige locatie op 1 van de mooiste plekjes aan de Kagerplassen.

fotografie bruiloften

Fotografie van bruiloften is veruit 1 van de leukste takken van fotografie maar ook 1 van de moeilijkste. Het fotograferen van een bruiloft wordt nog vaak onderschat. Na enkele honderden bruiloften in binnen en buitenland te hebben vastgelegd en het winnen van onder andere de Bruidsfotoaward van het Magazine “Bruid en Bruidegom” mag ik zeggen dat ik hier een professional in ben.

is dit jou stijl ?

Is dit de soort fotografie waar je naar op zoek ben en ben je na het kijken van deze slideshows enthousiast geworden neem dan even contact op. Geef in je berichtje aan om welke datum het het gaat en om welke locatie dan neem ik zsm contact met jullie op.

Fotoalbums

Straks heb je de beschikking over al je foto’s digitaal van je bruiloft en kun je hier mee doen wat je wilt. Wil je ook een tastbare herinnering aan je trouwdag laat dan een mooi trouwalbum maken.  Er is een enorme keus aan albums en uitvoeringen van klassiek tot modern.

Op de albumpagina kun je een voorproefje krijgen van de vele mogelijkheden.