Reacties van klanten

Degene die het beste kunnen vertellen wie ik ben, wat ik doen en hoe mijn klanten mij ervaren zijn mijn klanten zelf. Hieronder vind u en aantal recensies van klanten. Alle onderstaande berichten zijn geplaatst door mijn klanten op mijn Linkedin en mijn Googlepagina’s

Een selectie van aanbevelingen op Linkedin, voor de volledige lijst kunt u naar mijn Linkedinpagina

Portretten, architectuur en groepsfoto's

Mike van Bemmelen verzorgt de fotografie voor Certus Groep. Mike heeft portretfoto’s, architectuurfoto’s en groepsfoto’s voor onze organisatie gemaakt op locatie. Wij zijn zeer te spreken over de hoogwaardige kwaliteit van de afbeeldingen. Mike is iemand die de wensen van zijn opdrachtgevers verstaat en vertaald naar creatieve oplossingen. Hij zorgt met zijn aangename persoonlijkheid voor een prettige sfeer tijdens de fotosessies.

Elwin Spoel

Certus Groep

Fotografie Economie071

Mike heeft voor Economie071 alle bestuurders van onze samenwerking gefotografeerd. Het zijn stuk voor stuk prachtige foto’s geworden, waar ook de bestuurders zelf heel erg blij mee zijn. Zij gaven aan dat de rustige werkwijze van Mike hen heel erg op hun gemak stelde. Dat is goed terug te zien. Knap werk! Dank voor de !jne samenwerking.

JOKE BUSSCHOT TIMMER

Senior Communicatie Adviseur

Gerechtshof Den Haag

Het gerechtshof Den Haag heeft op donderdag 24 november een ‘live Mobiliteitsplein’ gehouden. Eén onderdeel daarvan was dat deelnemers de gelegenheid hebben gekregen om een professionele foto te laten maken voor op het cv of voor bijvoorbeeld LinkedIn. Mike heeft daar in korte tijd heel veel deelnemers op de foto gezet. Van iedereen die zijn of haar foto’s heeft ontvangen heb ik alleen maar blije en positieve reacties gehad. Complimenten voor Mike!

MARTINA DUDINK

Sr. HR Adviseur

Mike van Bemmelen heeft een aantal jaren geleden onze kinderen pakkend en verassend gefotografeerd toen ze op de basisschool zaten. Nu ze beiden op de middelbare school zitten en ouder zijn heeft hij een tweede serie gemaakt. Rob en ik zijn zo blij met die mooie foto’s; we hebben prachtige afdrukken thuis, en op ons werk. Hij legt het juiste moment vast, zijn stijl spreekt ons aan. De beelden kloppen met het gevoel dat we erbij hebben; onze kinderen samen gefotografeerd in een bijzondere periode van hun leven… Vakwerk!

LEONTINE ANDELA, tandarts

Sr. HR Adviseur

Mike is een meester – nee, een koning – in zijn fotogra!e. Echt waar. Elke foto van hem is een plaatje: nooit een ‘gewone’ foto, maar een kunstwerkje waarin hij kans ziet het normale steeds weer bijzonder te maken. Zijn foto’s zijn haarscherp én toch intiem, pakken het moment, komen dichtbij, raken en ontroeren je. En Mike is bovendien een ontzettende sympathieke vent die – niet onbelangrijk voor een fotograaf – mensen en situaties heel goed aanvoelt en bijna onzichtbaar zijn fantastische werk verricht.

ROB BERTELS

Partner of Holland Consulting Group

Google recensies in het Engels, voor de Nederlandse versie kunt u de officiële Googlepagina bezoeken

[grw place_photo="https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/v1/png_71/generic_business-71.png" place_name="Fotografie Mike van Bemmelen" place_id="ChIJi2L_-RHGxUcRcx8hmus83c4" title="Google reviews" pagination="5" text_size="120" refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]